Om os / Proces

Analyse

Vi laver først en analyse af, hvad der skal bruges af møbler og interiør. I denne fase udtænker vi løsningsforslag, der opfylder dine behov, ønsker og drømme. Når vi kender dine ønsker og har kortlagt rummets formål og muligheder, er vi klar til at vælge de egnede produkter til projektet.

Udvælgelse
af produkter

Når det er blevet klarlagt, hvilke behov, der skal opfyldes, så er det blevet tid til at vælge de produkter, der skal indgå i indretningen. Du kan som kunde vælge at give os frie tøjler til at vælge alt lige fra møbler til interiør, eller du kan vælge at have indflydelse. Uanset hvilken løsning du er til, så er vores fokus at opnå det bedst mulige resultat for lige netop dig.

Fremlæggelse

Det færdige oplæg præsenteres overskueligt på en planche, hvor alle detaljer omkring tilbuddet fremgår.
Når vi præsenterer vores forslag til en indretningsplan, har du naturligvis mulighed for at komme med forslag til ændringer. Under fremlæggelsen giver vi dig det fulde overblik over både processen, produkterne, indretningen og økonomien. Når tilbuddet er accepteret, kan vi færdiggøre ordren, og dermed gå i gang med at indkøbe de valgte materialer.

Indretning

Dagen er kommet, hvor vi skal montere, og vores egne montører kommer til projektet. Normalt bliver et hus gjort færdig på én dag. Hvis det drejer sig om flere boliger, så monterer vi efter en nøje udarbejdet plan. Planen laves i samarbejde med kunden, så den tilgodeser alle ønsker, og deadline overholdes. Vores egne montører og stylister sørger for alt det praktiske og sikrer, at dine nyindrettede lokaler er klar til brug ved overdragelsen. Vores medarbejdere har et indgående kendskab til de produkter, der indgår i de løsninger, vi tilbyder. Det sikrer en korrekt montering, høj kvalitet og en ensartet stil gennem hele projektet.
Når vi monterer i udlandet, bruger vi tid på at undersøge de lokale forhold, så eksempelvis væggene eller strømmen ikke overrasker os. Vi har stor erfaring med logistik og forsendelse til udlandet og kender derfor de forskellige krav, der er gældende i forskellige lande.

Overdragelse

Højdepunktet i hele processen er overdragelsen – projektet er færdiggjort, og det er selvfølgelig sket inden for vores deadline. Vores montører har tjekket, at der er lys i alle lamper, og at al emballage fra monteringen er bortskaffet. Der er støvsuget, og alle vandrette flader er tørret af. Hvis det ønskes, kan alt bestik, glas og service være vasket af, så alt er klar til brug.
Opfølgning Det er meget vigtigt for os, at du er tilfreds med vores løsninger. Derfor følger vi altid grundigt op på vores afsluttede projekter, så vi sikrer, at vores indretning lever op til dine forventninger. Derfor vil du som kunde opleve, at vi kontakter dig efter et stykke tid, når du har fået et godt overblik over de udførte opgaver og ved, om de fungerer tilfredsstillende.

 

IDdesign Project – Erhvervsafdeling for ILVA.

ILVA A/S er en del af LARS LARSEN GROUP.

Top