Referencer / Kristensen International

IDdesign Project har løst en række forskellige opgaver for Kristensen International. Opgaverne har blandt andet omfattet møbelpakker til feriecentre i ind- og udland, totalindretning af 100 ferieboliger ved DanParcs i Søhøjlandet og individuelle indretninger af ferieboliger i udlandet. Fremgangsmåden er ofte, at vi mødes med en af Kristensens Internationals kunder i en af vores butikker – det kan være IDEmøbler eller ILVA – og så sammensætter vi en pakke efter kundens smag.

Ved indretningsprojekter i udlandet er det en klar fordel at samarbejde med IDdesign Project, da vi tager os af den samlede opgave: Inventar, transport og montering. Det er værd at bemærke, at vi både i ind- og udland altid benytter vores egne montører, så vi sikrer, at arbejdet bliver gjort efter vores egne høje standarder.

Managing Partner Kurt Sarstrup, Kristensen International:

”Vi har gennem årene gennemført mange projekter med IDdesign Project, som vi altid har opfattet som en professionel og fair samarbejdspartner. Ikke mindst i vores projekt ”Villas Floridas” på Mallorca har vi haft stor fornøjelse af samarbejdet, som også har omfattet en til tider fagligt krævende dialog med vores købere. Det har både for os og vores købere været en bekræftelse af det rigtige valg, når transporterne fra IDdesign Project i Danmark er nået den lange vej frem til Mallorca, og den komplette møbel- og indretningspakke bliver monteret af topprofessionelle, motiverede og servicemindede håndværkere.”

IDdesign Project – Erhvervsafdeling for ILVA.

ILVA A/S er en del af LARS LARSEN GROUP.

Top