Referencer / Planet Huse

Hos IDdesign Project har vi samarbejdet med Planet Huse i særligt Tyskland og Danmark gennem en årrække, hvor over 1.000 ferieboliger indtil videre er blevet komplet udstyret med møbler, lamper, senge, udsmykning, gardiner, service og elektronik. Samarbejdet med Planet Huse omhandler blandt andet indretning af ferieparker opført af Planet.

Vi leverer salgsmaterialet med flot billedpræsentation af møbelpakken med alle tænkelige detaljer udspecificeret, så Planet Husets kunder nemt kan vælge deres indretning. Vi sælger også individuelle pakker til private gennem Planet, hvor vi gennem gensidig sparring mellem Planet og IDdesign Project sørger for, at alle rum udnyttes optimalt med hensigtsmæssig placering af TV, sofa, belysning og el-stik.

Vi varetager naturligvis også indretningen af alle Planets udstillingshuse i Danmark og Tyskland.

Administrerende Direktør Torben Basse, Planet Huse:

”Vi har igennem en lang årrække haft et særdeles godt samarbejde med IDdesign Project. Det er blevet til komplette møbleringer af vores fritidshuse, primært i Danmark og ferieparker i Tyskland, men der er også foretaget møbleringer af vores huse i Ukraine. Vi har valgt IDdesign Project som kvalitetsleverandør, og vores syv permanente udstillingshuse ved Middelfart og Roskilde er selvfølgelig også møbleret og udstyret fra IDdesign Project. ”

IDdesign Project – Erhvervsafdeling for ILVA.

ILVA A/S er en del af LARS LARSEN GROUP.

Top