Ydelser / Ferieboliger & centre

Ferieboliger - fra A til Z

Efter mange år på markedet ved vi, hvordan en feriebolig eller et feriecenter skal indrettes, så det også ser pænt ud om fem år. Både når det kommer til enkelte ferieboliger, som vi indretter hundredevis af om året i ind- og udland – og hele feriecentre, hvor vi blandt andet har fuldt indrettet to af Danmarks største: Lalandia Rødby og Lalandia Billund.

Vi leverer de færdige huse indflytningsklare og til tiden. Vi leverer hele løsningen: Møbler, boligtilbehør, dyner, puder, bestik i skufferne og service i skabene – et feriehus, der er helt og aldeles klar til indflytning.

Og så ved vi helt grundlæggende, hvordan ferieboliger skal indrettes, når for eksempel rengøringen skal kunne overstås hurtigt, og når møbler og porcelæn skal kunne holde til udlejningsbrug.

Er der tale om nye boliger, laver vi et forslag ud fra en plantegning.

Vi hjælper også med opfriskning af en allerede møbleret bolig.

Ydermere ligger vi gerne vejen forbi dig , så vi kan vurdere, hvad der skal til for at boligen kan fremstå indbydende og tidssvarende til en ny sæson.

Vores fokusområder er: Levering til tiden, vedligeholdelsesfrit, rengøringsvenligt og særdeles holdbar til udlejningsbrug.

Vi indretter blandt mange andre til Planet Huse og EBK Huse i ind- og udland samt Frifeldt Huse.

Derudover leverer vi løsninger til mange bygmestre og byggefirmaer, der opfører ferieboliger og samtidig sælger møbelpakker med til deres kunder.

Udover at indrette helt nye ferieboliger og feriecentre – eller totalrenovere ældre boliger – så står vi også for den løbende servicering af flere store feriecentre i Danmark samt samarbejder med Dancenter og Novasol/Dansommer i Tyskland. Vores servicering handler blandt andet om suppleringer af nye møbler, udskiftning af gardiner, sofaer og madrasser – og af dyner, puder og lamper. Bare for at give nogle eksempler.

Læs mere: Lalandia, Frifeldt, Planet Huse og Kristensen International.

IDdesign Project – Erhvervsafdeling for ILVA.

ILVA A/S er en del af LARS LARSEN GROUP.

Top