Ydelser / Renovering

Eksperter i at genopfriske boligen

Hos IDdesign Project er vi ikke kun specialister i indretning af nye projekter. Vi beskæftiger os i ligeså høj grad med renovering af eksisterende indretning. Vores fremgangsmåde er, at vi besøger dit projekt og laver en tilstandsrapport over alt dit eksisterende inventar. Her identificerer vi, hvad der trænger til at blive skiftet ud, og hvad der stadig kan bruges.

Drejer det sig om en feriebolig, kommer vi også gerne med forslag til, hvordan det kan optimeres, så der for eksempel bliver plads til to personer mere – og økonomien i huset dermed kan optimeres.

Hvis det er tid til at give boligen en opfriskning, kan vi for eksempel hjælpe med at udskifte nedslidte møbler eller finde nyt galleri, så alt fremstår flot og indbydende til en ny sæson. Vi bortskaffer også det brugte inventar, så boligen er indflytningsklar, når vi forlader den.

Vi har blandt andet gennemført store renoveringsprojekter for en stribe danske feriefonde – både offentlige og private. Vi gennemfører projekterne i Danmark og udlandet – i hele Europa fra Barcelona og Rom til Paris, Budapest, Berlin og Oslo.

Læs mere: Aarhus Kommunes Feriefond

IDdesign Project – Erhvervsafdeling for ILVA.

ILVA A/S er en del af LARS LARSEN GROUP.

Top